Omtale

Osprey Womens Sirrus 34

Oplagt rygsæk til Caminoen


Osprey Womens Sirrus 34

Rygsækken her er til kvinder og designet til ture med overnatning på herberg eller i hytte, hvor man ikke har brug for sove- eller madlavningsgrej. Den rummer 34 liter og passer samtidig glimrende til de lidt længere dagsture, hvor man gerne vil have god plads i rygsækken. AirSpeed-bæresystemet giver god ventilation, som man virkelig sætter pris på, når solen bager, og det justerbare bæresystem giver fremragende komfort – også når rygsækken er fuldt pakket.

Hovedrummet er todelt, så det er muligt at have en sovepose i bunden af rygsækken. Der er lynlåslomme på front og i top til småtingene, man gerne vil have lige ved hånden, og hoftebæltet har to lynlåslommer til f.eks. telefon, nøgler, læbepomade og energibar. Vandrestavene kan fæstes på siden, der er bærehank foroven og elastiske sidelommer. Vægt: 1.380 gram. Sirrus 34 fås også i en version designet til mænd; Osprey Mens Stratos 34.

1.599 kr. /

Find Sirrus 34 i FriluftslandFind stratos 34 i Friluftsland

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Osprey Womens Sirrus 34
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Osprey Womens Sirrus 34 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. juni 2023
Senest opdateret den 9. juni 2023
Læst af: 834