Omtale

Patagonia Mens Altvia Alpine Pants

Lette, komfortable softshellbukser


Patagonia Mens Altvia Alpine Pants
Bukserne her er de miljøbevidste amerikanere fra Patagonias bud på et par lette, komfortable softshellbukser med en glimrende bevægelsesfrihed, som du kan bruge til det hele.

De er oprindeligt skabt til klatring og bjergbestigning, men de klarer sig lige så godt på vandrestierne og endda på langrendsløjperne.

Bukserne er fremstillet i en strækbar kombination af 85% genanvendt polyester og elastan, der giver glimrende bevægelsesfrihed, og forstærkninger i et kraftigere materiale giver ekstra slidstyrke.

Alt i alt giver materialerne en god balance mellem slidstyrke, vindbeskyttelse, bevægelsesfrihed og høj åndbarhed. Det betyder, at du kan bruge bukserne på tur året rundt.

Den PFC-frie DWR-behandling giver desuden lidt ekstra beskyttelse mod let nedbør.

Designet er enkelt og funktionelt, og bukserne har to lynlåslommer og et integreret bælte. Underbenene er slanke, så bukserne ikke kommer i vejen under klatring, eller fanger spidserne på dine steigeisen.

1.099 kr. / www.patagonia.com 

Køb bukserne i Friluftsland
Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Patagonia Mens Altvia Alpine Pants
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Patagonia Mens Altvia Alpine Pants ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 21. april 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 5162