Omtale

Patagonia Mens Downdrift Jacket

Vinterjakke med grøn samvittighed


Patagonia Mens Downdrift Jacket

Den her varme, komfortable vinterjakke har Friluftslands stempel, ’Et grønnere valg’, der bliver givet til udstyr, hvor der er gjort en ekstra indsats med hensyn til miljø og bæredygtighed. Nylonydersiden er således fremstillet af gamle fiskenet, og isoleringen består af genanvendte dun, der sørger for varmen, når vinteren kommer krybende.

Den store, isolerede hætte giver varme omkring hoved og hals, men bruger du den ikke, kan den tages af. De to store, isolerede lommer giver mulighed for at varme hænderne, mens elastik omkring håndleddet og indsnøring ved hoften holder varmen inde og kulden ude. Der er knaplukning og lynlås foran.

Vægt: 1.014 gram. // 2.499 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Patagonia Mens Downdrift Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Patagonia Mens Downdrift Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 20. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 3466