Omtale

Peak Performance Helium Hybrid Jacket


Peak Performance Helium Hybrid Jacket

Hybridjakken her er en blanding af en fleece og en tynd dunjakke.  Den er med RDS-certificerede, sporbare dun og småfjer (90% dun, 10% småfjer) samt PFC-fri vandafvisende imprægnering. Jakken er både let og åndbar.

Fronten, ryggen og dele af ærmerne er i vind- og vandafvisende polyamid, mens skuldre, siderne og resten af ærmerne er i strækbar fleece. Frontlynlåsen har hagebeskytter, der er elastiske ærmeender og underkant, brystlommen har lynlås, og der er åbne håndlommer.

Som andre dunprodukter kan jakken komprimeres, så den fylder meget lidt på en tur, men derhjemme skal op at hænge, så dunene bevarer isoleringsevnen i mange år.

Vægt: ca. 390 gram // Pris 1.699 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Peak Performance Helium Hybrid Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Peak Performance Helium Hybrid Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 25. januar 2022
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 3576