Omtale

Polarmond All-in-one sleep system - Outdoor Gold Award


Polarmond All-in-one sleep system - Outdoor Gold Award

Juryens udtalelse: Innovativt og ekstremt funktionelt. Første system, der inkorporerer alle faktorer til en nats søvn i alt slags vejr. At underlag, sovepose og telt er tilpasset hinanden giver lav vægt, men der er stadig plads til at kunne spise og opbevare ting.

Opdag Verdens vurdering: Spændende nyhed med masser af muligheder i sig. At samle og forene alt soveudstyr gør, at det yder sit absolutte bedste sammen. Man kan på den måde samle et system, der er fuldt optimeret. Kvaliteten virker udmærket, selvom det fysiske telt kun var en prototype. Vi er lidt skeptiske, når det kommer til ekspeditionsbrug, men lad os nu se, når det er færdigproduceret.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Polarmond All-in-one sleep system - Outdoor Gold Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Polarmond All-in-one sleep system - Outdoor Gold Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 25. september 2015
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5673
Log ind