Omtale

Primus Firestick Stove Ti


Primus Firestick Stove Ti

Du kan have den her prisvindende brænder i lommen, stort set uden at du mærker det, da den vejer sølle 89 gram og kan foldes sammen til en afrundet lille cylinder.

Det er rigtig smart, da armene, man stiller sin gryde på, lukker sig sammen om selve brænderen og beskytter den under transport.

De selvsamme arme yder god beskyttelse mod vinden, når man folder dem ud og fyrer op under gryden.

Du kan koge en liter vand på 3,5 minut, når du har brænderen på en gasdåse, og det er muligt at justere varmen, så du kan give, hvad end der koger, fuld gas eller holde varmen på et mere moderat niveau.

Med piezo-tænderne behøver du ikke lighteren.

Armene på brænderen her er lavet af titanium, men du kan også købe det regulære Primus Firestick Stove, som vejer 15 gram mere og koster et par hundrede kroner mindre.

1.049 kr. / www.primus.eu 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Primus Firestick Stove Ti
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Primus Firestick Stove Ti ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 20. oktober 2020
Senest opdateret den 18. maj 2021
Læst af: 4086