Omtale

Primus PrimeTech Stove Set


Primus PrimeTech Stove Set

Tænder du på effektivitet, så er der ikke så meget tvivl om, at du skal kigge nærmere på Primus PrimeTech Stove Set. Sættet, der er Award Winner fra ISPO 2017, sætter nemlig en særdeles høj barre, når det kommer til effektivitet. Ifølge Primus er brændstofforbruget sammenlignet med et konventionelt brændersæt nemlig skåret ned til halvdelen.

Ventilen er lavet, så sættet performer bedre, når gasdåsen er næsten tom, eller man er på tur i kolde egne af verden. Det nye design reducerer den samlede højde på sættet og gør det meget let og kompakt, og brænderen er designet, så der ikke opstår en større flamme, hvis gasdåsen vælter. Som en sidste lille bonus kommer sættet med en pakkepose, som du samtidig kan holde dine tilberedte retter varme i.

1200 kr. / www.primus.eu 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Primus PrimeTech Stove Set
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Primus PrimeTech Stove Set ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 4. maj 2017
Senest opdateret den 18. maj 2021
Læst af: 5288