Omtale

RAB Solar 4

Til shelteret og vandreturen


RAB Solar 4

Er du på jagt efter en sovepose, der holder dig varm året rundt i det danske, og som samtidig kan klare råkolde fjeldnætter i foråret, hen over sommeren og hen på efteråret, så tag et kig på den her fibersovepose.

Rab Solar 4 har en komfortgrænse på -9°C for mænd og -3°C for kvinder og er den varmeste sovepose i de engelske soveposeeksperters sortiment. Det er samtidig en pose, der på grund af fiberisoleringen varmer, selvom den skulle blive lidt våd. Og gør den det, så tørrer den hurtigt igen.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Rab Solar 4
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Rab Solar 4 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Det giver ekstra tryghed på tur herhjemme og i resten af Skandinavien, hvor vejret jo ikke ligefrem er det mest pålidelige. Isoleringen er lagt som en flad "blanket base" i bunden for at holde vægten nede, og i overlappende stykker rundt om kroppen for at eliminere kuldebroer. Ydermaterialet er i 20 denier ripstop-polyester, som sikrer lav vægt og fornuftig slidstyrke.

Alt i alt gør kombinationen af god varme, fugtresistens, fornuftig vægt og tilsvarende pakvolumen soveposen her til et fint valg til alt fra shelterture året rundt  til de længere vandreture længere væk.

Vægt: 1.510 g 

Pris: 1.399 kr.

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 5341