Omtale

Sea to Summit Comfort Plus S.I. Mat


Sea to Summit Comfort Plus S.I. Mat

Sea to Summit har videreudviklet deres Selvoppustelige underlag til at være såvel tykkere som lettere. Ved at benytte sig af deres såkaldte Delta Core Technology har de reduceret pakkevolumen og vægten med 40 %. Det sker ved hjælp af huller, der løber på tværs i skummet inden i underlaget.

En anden nyudvikling er den multifunktionelle ventil, der gør det nemt at puste underlaget op, men modvirker, at underlaget tager luft ind, når man pakker det sammen. Underlaget har en tykkelse på imponerende otte centimeter og tilpasser sig din vægt, hvilket betyder en ekstra blød oplevelse. R-værdien ligger på 3,2. Underlaget er 183 centimeter langt, 51 centimeter bredt og vejer 890 gram. Det fås også i large, der måler 198 x 64 centimeter og vejer 1150 gram. Underlaget er Award Winner fra ISPO 2017.

1049 kr. / 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Comfort Plus S.I. Mat
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Comfort Plus S.I. Mat ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 20. april 2017
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 4958