Omtale

Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating


Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating

Kompakt og behageligt er et par af kodeordene, når det kommer til det her Selvoppustelige underlag.

Når underlaget er pustet op, måler det 183 x 51 x 8 centimeter, og med en R-værdi på 4,1 er der solid isolering mod kulde fra jorden det meste af året. Når underlaget pakkes sammen i den medfølgende pakpose, måler det 26 x 17,5 centimeter. Vægten ligger på fornuftige 890 gram.

Noget særligt ved underlaget er den multifunktionelle ventil. Den sørger for, at underlaget hurtigt puster sig op, så du hurtigt kan komme ned at ligge, hvis du trænger til det, og den giver samtidig mulighed for at lukke en smule luft ud lidt efter lidt, til underlaget har netop den hårdhed, du foretrækker.

Ventilen kan desuden indstilles til kun at lukke luft ud, så du ikke skal bøvle med, at der bliver lukket luft ind, når du ruller det sammen. Oversiden har et skridsikkert print, så du bliver på underlaget i løbet af natten.

999 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 27. juni 2018
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4740