Omtale

Sea to Summit Flame FmII Sea to Summit Flame FmII

Ultralet med lækre dun


Sea to Summit Flame FmII Sea to Summit Flame FmII

Den her ultralette, tekniske dunsovepose er designet til kvinder med ekstra bredde ved hofterne, et lidt smallere snit ved skuldrene og ekstra dunfyld til at holde på varmen. Komforttemperaturen ligger på +2 grader og er ideel til ture, hvor grejet skal fylde og veje lidt.

Soveposen vejer nemlig blot 505 Gram. De 310 Gram står de lækre gåsedun med en fyldkraft på 850+ for. De er nano-polymer-behandlet, som giver dem en række fordele i forhold til ikke-behandlede dun: De er vandskyende og optager 30% mindre vand, de beholder deres fylde 60% bedre, tørrer 60% hurtigere, og så hæmmer de bakterievækst.

Resultatet er, at din sovepose isolerer bedre mod kulde og har en længere levetid. Dunene er RDS-certificerede, hætten har varmekrave, og ydersiden er i supertyndt, vandafvisende 10D-nylon.

Pris 4.099 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Flame FmII Sea to Summit Flame FmII
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Flame FmII Sea to Summit Flame FmII ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Kaare Meldgaard
Den 18. december 2023
Senest opdateret den 23. februar 2024
Læst af: 228