Omtale

Sea to Summit Reactor Plus Mummy Liner

Mere varme i soveposen


Sea to Summit Reactor Plus Mummy Liner

Du behøver ikke nødvendigvis købe en dyr vintersovepose for at kunne overnatte ude i det tidlige forår. Med en inderpose som den her kan du forøge komforttemperaturen i f.eks. din sommersovepose med helt op til 11 grader og – vupti! – pludselig har du et setup, der holder dig varm gennem den kølige nat.

Sea to Summit Thermolite Reactor Compact Plus Liner kan desuden sagtens bruges alene, hvis du skal på tur under varme himmelstrøg, hvor der ikke er brug for den helt store varme i natten, men det stadig er godt at krybe ned i en tynd pose. Med en vægt på beskedne 263 gram og en pris, der bestemt ikke sprænger banken, er her altså et stykke multianvendeligt grej, der er med til at udvide vandresæsonen.

Inderposen bliver leveret i en Ultra-Sil-pakpose.

Vægt 263 gr. // 429 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Reactor Plus Mummy Liner
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Reactor Plus Mummy Liner ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 4. februar 2022
Senest opdateret den 4. februar 2022
Læst af: 2910