Du er her:

Produktomtale

Sea to Summit Traverse TvIII Long

Fuld frihed


Sea to Summit Traverse TvIII er en sovepose, der adskiller sig fra normen ved at have det, Sea to Summit kalder Free-Flow triple-zip. Her er tale om et lynlåssystem, der giver mulighed for såvel at lukke soveposen tæt omkring sig, når temperaturerne indbyder til det, og til at åbne og give masser af luft og frihed, når det er det, man har brug for.

I højre side har soveposen en halv lynlås, som sikrer god bevægelsesfrihed for begge arme, ekstra ventilation og mulighed for at folde den øverste tredjedel af posen ned som en form for lille sengetæppe. I venstre side finder man en tovejs-lynlås i fuld længde, som sammen med en separat lynlås ved fødderne gør det muligt at åbne posen helt og bruge den som dyne. Det kan være dejligt, hvis det er lidt lunere end de -4°C for kvinder og -10°C for mænd, som komforttemperaturen ligger på. Soveposen kan for øvrigt også lynes sammen med en anden sovepose, som har den lange lynlås placeret i højre side.

På det tekniske plan har Traverse TvIII en WaveLoft™-konstruktion med tykke lag af isolerende Thermolite®-fibre; en blanding af bløde mikrofibre og hule fibre gør isoleringen let, effektiv, blød og meget komprimerbar. Den tilspidsede, rektangulære form giver lidt mere plads og komfort end i en almindelig mumieformet pose, og den anatomisk formede fodboks giver ekstra plads til fødderne. Hætten kan justeres med snøre, og yderstoffet er vandafvisende. Soveposen er 198 cm lang.

Vægt: 1.670 gram.

Pris: 1.799 kr.

Hvor kan den købes?: Eventyrsport

Producent: Sea To Summit

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind