Omtale

The North Face Dryzzle Futurelight Jacket

Aktiv uden åndenød


The North Face Dryzzle Futurelight Jacket

Det er et oldgammelt problem: Du hiver en jakke på for at skærme dig mod vind og vejr, men efter lidt tid begynder du at spekulere på, om det overhovedet hjælper. Du begynder nemlig at svede, bliver våd under jakken og føler dig lukket inde.

Men sådan hverken bør eller behøver det være. Jakken her er let og alsidig, og med North Faces egen Futurelight-membran er der sørget for beskyttelse mod vind, pålidelig vandtæthed og en fremragende åndbarhed – og netop det sidste bliver du glad for.

Du behøver nemlig ikke konstant hive jakken af og på, fordi du det ene øjeblik er for kold, og det næste er for varm. I stedet kan du knokle videre – samtidig med at du har det dejligt. Produkterne i Futurelight-kollektionen er tilmed miljøvenlige.

Membranen indeholder ikke skadelige stoffer, yderstofferne er i høj grad fremstillet af genbrugsmaterialer og DWR-behandlingen er uden flourstoffer og holder ekstra længe. Jakken har fuldt justerbar hætte og et blødt, strækbart ydermateriale. Brystlommen og de to håndlommer har lynlås, og der er en lamineret flap henover hovedlynlåsen. Der er velcrojustering i ærmeafslutningerne og indsnøring ved hoften. Fås til såvel herrer som damer.

Vægt: 300 gram - 

Pris 1.799 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på The North Face Dryzzle Futurelight Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på The North Face Dryzzle Futurelight Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 7. april 2022
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 2402