Omtale

The North Face Men’s Summit L3 Ventrix Vrt Hoodie

Varm, let & virkelig åndbar


The North Face Men’s Summit L3 Ventrix Vrt Hoodie

Jakken her er egentligt udviklet til alpinklatring og bjergbestigning, når termometeret kravler nedad, men er samtidig særdeles velegnet som en let, varm jakke til pauserne på f.eks. vandreture, hvor det ikke er helt så koldt – eller som mellemlag på de rigtig kolde eventyr.

Det lette, men stærke, ydermateriale giver let vind- og vandbeskyttelse, samtidig med at det tillader lidt luft at passere igennem og hjælpe dig af med overskudsvarme. Fiberisoleringen holder dig varm og er lavet, så der er lidt mere varme på kroppen end på ærmerne.

De laserskårne perforeringer på bagsiden giver yderligere ventilation og gør Summit L3 Ventrix VRT til et glimrende lag til "stop and go"-aktiviteter som alpinklatring – og vandring i fjeldet for den sags skyld.

Materialerne er strækbare og snittet er skabt til at give optimal bevægelsesfrihed. Der er plads til en hjelm under hætten, som har elastikkant og indsnøring i nakken, så den også kan slutte tæt om hovedet uden hjelm.

Det er to håndlommer med lynlås og en brystlomme, der er let at komme til under en skaljakke. Der er ingen skuldersømme, så der ikke opstår trykpunkter under rygsækken

Vægt: 340 gram.

2.099 kr. / Køb den i Friluftsland

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på The North Face Men’s Summit L3 Ventrix Vrt Hoodie
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på The North Face Men’s Summit L3 Ventrix Vrt Hoodie ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 10. december 2021
Senest opdateret den 11. december 2021
Læst af: 3634