Omtale

The North Face Mens Summit L5 Shell


The North Face Mens Summit L5 Shell

The North Face Summit Series 2016 er et fuldt sæt beklædning i seks lag udviklet specielt med henblik på alpinklatring i klodens mest barske egne. Vægten er lav, og slidstyrken er høj. Denne Mens Summit L5 Shell er femte lag i beklædningen til overkroppen, og her er tale om en skaljakke i topklasse, der kan bruges til alverdens former for eventyr.

Den er lavet i kraftig 3-lags GORE-TEX med en fornem pasform i et rent, minimalistisk design. Der er desuden ekstra slidstyrke på udsatte steder, god bevægelsesfrihed, to håndlommer med lynlås, fuldt justerbar, hjelmkompatibel hætte, udluftning under armene, brystlomme med lynlås og inderlomme med lynlås.

4999 kr. / www.friluftsland.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på The North Face Mens Summit L5 Shell
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på The North Face Mens Summit L5 Shell ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 17. december 2016
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 4970