The North Face Terra 45 (W)

The North Face Terra 45 (W)

The North Face Terra er en ekstremt fleksibel rygsæk til kvinden, der skal på hytte-til-hytte-vandring, tehustrekking eller har brug for en rummelig rygsæk til dagligdagen. Der er taget højde for de kvindelige former, og så er der er masser af gennemtænkte detaljer.

Leder du efter en mindre rygsæk, du kan bruge til alt tehustrekking i Nepal over hytte-til-hytte-ture i Skandinavien til daglige indkøb og transport af skiftetøj, så læs videre. Det er nemlig sådan, vores kvindelige testperson, Jeanette, har brugt rygsækken, der har vist sig at være noget nær perfekt, når det kommer til en lille rygsæk, der har en stor rygsæks bæresystem.

The North Face Terra 45 er ekstremt fleksibel, og så længe den ikke skal bruges til tung turoppakning med telt, sovepose, underlag, kogegrej og mad, kan den bruges til næsten alt. Når man der imod putter 10 til 15 kilo i den, som vi har gjort, kommer den til sin fulde ret. Her er nemlig tale om en særdeles praktisk rygsæk, hvis man skal rejse let – men alligevel have plads til lidt mere. Det er ingen stor rygsæk, og den kan være svær at pakke, hvis der er tale om en tur, hvor man skal være væk i længere tid, men det tvinger én til at være konsekvent og ikke ende med at slæbe overflødige bluser med på turen.

Rygsækken er ret tung, så det er et stort plus, at man kan tage afstivningspladen ud til mere dagligdags brug. Samtidig er der et dejligt bæresystem med et fuldvoksent hoftebælte, der faktisk bærer vægt som en fuldvoksen rygsæk.

Positive sider ved Terra 45
• Masser af gennemtænkte detaljer. F.eks. kan hovedrummet opdeles i to – et til sovepose, og et til resten.
• Det er lynhurtigt at komme til sine ting, da den både kan åbnes fra bunden, toppen og siden.
• Der er de lommer, der skal være. Og de er fede. I netlommerne på siden kan man f.eks. have en drikkeflaske, snickers eller cykellygterne.
• Lækker og overraskende rummelig frontlomme i strækbart materiale samt rummelige sidelommer i net.

Negative sider ved Terra 45
• Synd at man ikke kan hæve toplåget og dermed udnytte den sidste plads.
• Lidt dumt ventilationssystem, der samler løssne og snuller fra skovbunden.
• Regnslagslommen er placeret et ulogisk sted, da den gør netlommen tæt på ubrugelig. Samtidig er regnslaget klodset og stort i sin størrelse.

4 detaljer til kvindelige former
1. Kort ryglængde + smalle skuldre = alt sidder, hvor det skal.
2. Bæreremme, der ikke sidder i vejen for brysterne.
3. Vinklet og kraftigt hoftebælte, der sidder godt på et par pigehofter.
4. Relativ smal pasform gør, at sækken ikke sidder i vejen for armene og kroppen under bevægelse.

Opdag Verden // Troels Matz, Lørdag, 28 august 2010, hits: 5608
Log ind