Omtale

Therm-a-Rest Lite Seat

Sid blødt, varmt og tørt


Therm-a-Rest Lite Seat

Det kan godt være, at den skønne forårssol skinner, og fuglene kvidrer, men jorden er ofte småkold og halvfugtig (eller pjaskvåd), og så er det en sand fornøjelse at hive en lille siddepudde frem fra rygsækkens toplomme. Snart sidder man tørt og blødt, hvad enten det er under pausen eller i lejren om aftenen.

Den lille, robuste, behagelige pude her er dybest set en miniudgave af et selvoppusteligt Liggeunderlag med den samme høje kvalitet, komfort og lave pakkevolumen, man er vant til fra Therm-a-rest. Puden vejer sølle 113 gram og fylder meget lidt, men bidrager med masser af komfort og varme; med den er det slut med at sidde og blive halvfrossen bagi på den kolde jord.

Puden er kort sagt et praktisk, lille stykke grej, der hurtigt bliver en fast del af oppakningen – også senere på året, hvor jorden måske er blevet varmere, men man gerne bare vil sidde godt og blødt.

279 kr. / Friluftsland

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Therm-a-rest Lite Seat
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Therm-a-rest Lite Seat ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. februar 2022
Senest opdateret den 30. maj 2023
Læst af: 3624