Omtale

Tierra Lite Track Pant


Tierra Lite Track Pant

Er du på jagt efter et par komfortable Bukser, du kan trække i året rundt, hvad enten du skal vandre på fjeldet, ud i skoven eller shelteret herhjemme i Danmark eller udforske langrendsløjperne mod nord, så tag et kig på de her alsidige softshellbukser.

Bukserne er formsyede (og du kan få dem til såvel kvinder som mænd) og fremstillet i et dobbeltvævet softshellmateriale med en glat, slidstærk yderside og en blød inderside, der er komfortabel direkte mod huden.

Bukserne ånder godt, og der er forstærkninger i vandtæt materiale på bagdelen og underbenene, hvor man har mest brug for det.

Andre detaljer er bæltestropper i livet, to håndlommer med lynlås, lårlomme med lynlås og kile i skridtet for bedre bevægelsesfrihed.

Benafslutningerne har lynlås, justering og krog, der kan fastgøres til vandrestøvlerne eller -skoene.

Og så er der tænkt på miljøet: Bukserne er Oeko-Tex- samt Bluesign-certificeret.

De vejer 475 gram.

1.299 kr. / 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Tierra Lite Track Pant
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Tierra Lite Track Pant ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 22. februar 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 4731