Omtale

TLT Down Under

En anderledes og fleksibel dunpose


TLT Down Under

Down Under er ikke fyldt med detaljer, men kan til gengæld bruges på flere måder: For sig selv eller som opgradering af en anden sovepose.

Komforttemperaturen ligger på +14 / +10 grader for henholdsvis kvinder og mænd, så der er tale om en udpræget sommersovepose på danske breddegrader.

Der er snøre i kanten, og lynlåsen kan køre begge veje, så man kan lufte ud ved fødderne, men der er ingen hætte. Det har man ikke brug for på en varm sommernat. Down Unders design skyldes i høj grad, at den også kan bruges som opgradering af en anden sovepose.

Ved at bruge den som en kraftigt isolerende lagenpose, kan du udvide anvendelsesområdet for din normale sommer- eller forårssovepose til også at dække koldere dele af året.

Har du en SOV, DØS eller SNU fra TLT, kan du ovenikøbet sætte Down Under fast i dem med små kroge, så de fungerer som en samlet enhed.

Vægt: 470 Gram.

Pris 1.099 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT Down Under
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT Down Under ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: ka
Den 18. december 2023
Senest opdateret den 18. december 2023
Læst af: 228