Omtale

Ulvang Rav 100% Roundneck


Ulvang Rav 100% Roundneck

Ulvang Rav 100 % er ”bedst i test”, og det er ikke noget, der bare er slynget ud af hvem som helst.

Der er nemlig tale om fire studerende fra friluftshøjskolen i Norge, fra uldens eget land, som upartisk har valgt dette som deres favorit til de mange aktiviteter, de laver hver dag.

Testerne siger blandt andet, at Rav 100% har en god pasform og bevægelsesfrihed, og så er det den uld, de oplevede tørrede hurtigst.

Ulvangs Rav 100% merinould er en serie af inderlag, som dækker alt fra langærmede uldundertrøjer til lange uldunderbukser. Delene sælges hver for sig, så du kan sammensætte de dele, du ønsker.

Der er tale om 100% blød merinould strikket i en rib-konstruktion, som holder formen og giver en fantastisk åndbarhed. Ulden er selvfølgelig mulesing-fri og har desuden fået en Woolmark-certificering.

699 kr. / forhandlerinfo hos STM Sport på mail@stm-sportdk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Ulvang Rav 100% Roundneck
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Ulvang Rav 100% Roundneck ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 20. august 2018
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 5923