Omtale

Vaude Women's Croz 3L Jacket III


Vaude Women's Croz 3L Jacket III

Det er fedt med beklædning, der kan bruges på forskellige ture og forskellige årstider.

Netop det kan skaljakken her.

Den er nemlig let nok til sommerbrug, men samtidig stærk nok til at yde beskyttelse året rundt, da den er fuldstændig vandtæt, vindtæt og åndbar takket være en Ceplex Green-membran.

Jakken er tænkt til bjergene og til bjergbestigere, og der er plads til hjelmen under hætten. Lommerne på fronten sidder højt og kan rumme handskerne samt et kort og er nemme at komme til, hvad enten man har rygsæk på eller er iført en klatresele.

Materialerne, der er brugt til jakken, er Bluesign-certificerede – dejligt, at den er produceret med henblik på miljøet. Membranerne er for eksempel lavet af genanvendt, biobaserede materialer og uden brug af fluorcarbon.

2.599 kr. / www.vaude.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Vaude Women's Croz 3L Jacket III
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Vaude Women's Croz 3L Jacket III ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 28. april 2019
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 4356