Du er her:

Warmpeace Foggy

Den bistre del af det danske efterår, samt en vinter fyldt med aktiviteter står nu for døren, og lige nu begynder mange at kigge efter den softshell, der skal føre dem helskindede gennem kulden. Opdag Verdens testteam er faldet over den billige, men overraskende alsidige, Warmpeace Foggy, der vil være et godt bud på en varm softshell til vinterhalvåret.

I Opdag Verden har vi før testet gear fra Warmpeace, der generelt er kendetegnet ved produkter, som giver en pæn og fornuftig kvalitet for pengene, uden at være fordyret af unødvendig luksus. Det er da også den filosofi, der gennemsyrer softshell-jakken Foggy, der syet i tjekkernes nye metervare, ShellTec Square, der kort sagt er en masse små fleecefirkanter, som skal forbedre isoleringsevnen og øge åndbarheden.

Vi har nu testet Foggy-jakken gennem et halvt års tid, og generelt kan vi sige, at ShellTec fungerer præcis ligesom andre softshells, hvor indersiden er beklædt med fleece. Stoffet giver nemlig rigtig god varme og vindtæthed, mens det faktisk også yder overraskende god beskyttelse mod regn og sne, der sagtens kan holdes ude, så længe der ikke er tale om hård og vedvarende slagregn.

Omvendt betyder den kraftige metervare også, at Foggy har sine begrænsninger, når det gælder åndbarhed, og specielt ved aktiviteter som cykling og langrend kan det godt mærkes, at vi har med en kraftig softshell at gøre.

Mærkeligt nok, er velfungerende softshell-hætter ofte en by i Rusland, men på Foggy synes vi faktisk, at hætten er rigtig vellykket. For det første kan den nemlig strammes fra flere vinkler, så den følger alle hovedets bevægelser, mens den for det andet er udstyret med en bred og afstivet skygge, der beskytter øjnene mod regn.

Et af de små, men belastende, irritationsmomenter ved Foggy-jakken er, at de gummi-strammere der skal lukke jakken af ved håndleddene hele tiden går op på grund af en dårlig velcro-løsning, hvor han- og hundelen simpelthen sidder for dårligt sammen.

Forhåbentlig har vi været uheldige med en mandagsmodel, men kig alligevel efter, når du står i butikken.

Vi anbefaler Warmpeace Foggy til dig, der skal bruge en gennemført og velsiddende softshell under de lidt koldere forhold, men som ikke vil betale for de sidste, og ofte unødvendige, luksusdetaljer, der kendetegner softshells fra de dyrere mærker.

Opdag Verden // Troels Matz, Onsdag, 19 oktober 2011, hits: 4779
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind