Du er her:

Warmpeace Sneaker

På få år er den alsidige soft shell-jakke, Sneaker fra tjekkiske Warmpeace, blevet et af de mest brugte og elskede stykker beklædning på markedet. Lynhurtigt blev den favorit hos de danske styrker i Afghanistan, og når du først kender den, vil du støde på Sneakeren overalt. Opdag verden har kigget den hårde hund grundigt efter i sømmene.

Som grej-fetichist af værste skuffe, har jeg efterhånden opbygget et ganske omfattende lager af grej og turbeklædning, der desværre ikke altid bruges lige meget, hvis jeg skal være ærlig.

Der er dog visse perler, som gang på gang sniger sig med på tur, bruges i hverdagen hele året rundt og aldrig forsvinder ud af bevidstheden, når der planlægges nye eventyr. Min Warmpeace Sneaker er en af den slags ting.

Det er især to ting, der i løbet af de efterhånden 1500 testdøgn, har gjort Sneakeren til kæledægge: For det første giver det vindafvisende, elastiske og let isolerende Power Stretch-materiale en fantastisk pasform, der aldrig hindrer dine bevægelser eller sidder i vejen.

For det andet har jeg aldrig ejet et stykke beklædning, der har været så bredt anvendeligt. Min Sneaker har for eksempel været brugt til alt lige fra hundeslædekørsel og kajak til arbejdsbeklædning.

Lang tids test har dog afsløret nogle af jakkens svagheder. For eksempel har det lige fra starten været et stort irritationsmoment, at lynlåsen alt for let sætter sig fast i flappen under hagen, når man lukker den. Det isolerende materiale på indersiden blev også hurtigt træt og mistede meget af sin evne til at varme på de kolde dage.

Til gengæld byder Sneakeren på en lang række fikse detaljer, du ikke finder samlet på andre jakker: Forstærkning på skuldre og albuer, en tætsiddende og varm hætte, der også kan bruges under hjelmen, samt indbyggede fingerhandsker og lynlåse under armene.

Opdag Verden // Troels Matz, Lørdag, 28 august 2010, hits: 11437
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind