Få en solid start på dagen med en gang ekstra nærende havregrød tilsat et japansk snit. Opskriften har en friskhed, du ikke finder i en Frysetørret ret, men vejer ikke meget mere.
Her er en nem, lækker ret til vandreturen. Den er perfekt til dag et eller to, hvor råvarerne stadig er friske, og mens du kan spise den til morgenmad, egner den sig også glimrende til aftensmaden.
Retten vejer ikke meget i rygsækken, og så er den nem at lave på tur med selv det mest simple køkkenudstyr; denne gang lavede vi den med en gasbrænder, en let gryde og en ske. Ponzu, som er en form for citrusbaseret soyasauce (som man for øvrigt nemt selv kan lave), giver retten et pift af Japan. Det lyder måske sært kombineret med havregrøden, men tro os; retten er lækker og lige til at lave.
Det skal du bruge
Sådan gør du
PRØV DANMARKS BEDSTE
OUTDOORFÆLLESSKAB
Bliv medlem af Opdag Verden
fra 199 kr. om året.
Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.
Allerede medlem?
Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.
Send os mail: Klik her...
© 2020 Opdag Verden ApS
Vil du gerne på flere vandreture?
Bliv medlem og lad Opdag Verden hjælpe dig.