Klar dig i naturen

Bushcraft er viden og færdigheder.

Bushcraft.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 17. maj 2021
Læst af: 4098

Bushcraft er viden og færdigheder.

Viden om naturens ressourcer og færdigheder til at kunne tage på tur i vildmarken og klare sig med relativt lidt udstyr og bruge sine omgivelser til at opretholde en god levestandard i kortere eller længere tid.

Bushcraft ser ofte tilbage på gamle traditioner og håndværk, helt tilbage til stenalderen, og blander moderne viden med disse gamle veldokumenterede metoder.

Bogen her giver læseren et indblik i, hvordan man kan klare sig i naturen og kommer ind på alt fra valg af udstyr, regler for adgang til naturen, ild og båltænding til primitiv madlavning, spiselige og brugbare planter, hvordan man finder en god lejrplads, sikkerhed, primitiv førstehjælp og masser af projekter som f.eks. at bygge en stol, snitte en ske, lave en rammesav og meget mere.

Bogen henvender sig til såvel de nye i bushcraft-verdenen som til de erfarne, der ønsker inspiration til ture. Den er lavet, så den kan bruges som opslagsværk i en handy størrelse til rygsækken og er fyldt med turbilleder, ’how to’-skitser og forklaringer, som giver læseren mulighed for selv at tage på tur og udleve vildmarkseventyret, uanset om det er i baghaven eller i Canadas ødemark.

Bushcraft i Norden af Jesper Hede. 176 sider. 249,95 kr. www.muusmann-forlag.dk

Andre spændende artikler


Hvad Hærvejen gav mig

Hvad Hærvejen gav mig

 Friluftsliv med småbørn

Friluftsliv med småbørn

Weekendvandring på Skjoldungestien

Weekendvandring på Skjoldungestien