Du er her:

Nøddebar med chokolade

+ Chokolade-mandler med havsalt og kardemomme

Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021

Ingredienser:
80 g koldpresset kokosolie
2 dl. grofthakkede mandler
2 dl. grofthakkede hasselnødder
2 dl. rosiner eller tranebær (prøv alternativt med dadler eller gojibær)
4 dl. kokosmel
8 dl. havregryn 
400 g fast honning

Fremgangsmåde

  • Varm kokosolien på en stor pande.
  • Kom nødder på panden og rist dem hurtigt ved ikke for kraftig varme.
  • Tilsæt havregryn og kokos og rør godt rundt.
  • Tilsæt honning og rør, til det er helt smeltet.
  • Det må ikke blive branket, og konsistensen skal være sammenhængende og ret fast.
  • Kom bagepapiret i et fad på ca. 30 x 40 cm og drys det hakkede chokolade i bunden.
  • Hæld den varme masse over chokoladen og brug et nyt bagepapir til at trykke massen flad med. Sørg for, at det kommer helt ud til kanterne.
  • Læg papiret over, og lad massen blive helt kold. Vend den ud på et bræt, og skær den i passende stykker med en skarp kniv.
  • Pak energibaren ind i mellemlægspapir eller lignende.

Chokolade-mandler med havsalt og kardemomme

Ingredienser
Usaltede mandler
Chokolade
Kardemomme

Fremgangsmåde

  • Smelt chokolade og vend mandlerne i den smeltede chokolade.
  • Flyt mandlerne over på et stykke bagepapir.
  • Inden de tørrer, skal de drysses med salt og kardemomme.

Læs denne artikel gratis

Få et Basismedlemskab og
læs alle artikler og
få E-posten helt gratis.

BASIS Medlemskab

Indtast dine oplysninger herunder for at tilmelde dig BASIS Medlemskab.

Log ind, hvis du allerede har eller har haft et medlemskab


Opret ny profil

Ved oprettelse af dette medlemskab, accepterer du vores privatlivspolitik, og at opdagverden.dk gemmer dine informationer.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Personlig hygiejne på vandreturen

Personlig hygiejne på vandreturen

VÆLG DEN RETTE RYGSÆK

VÆLG DEN RETTE RYGSÆK

”Jeg har aldrig set et utilfreds træ”

”Jeg har aldrig set et utilfreds træ”

Log ind