Briterne har talt: Det bedste grej i 2018

Et panel af eksperter fra outdoorbranchen har netop kåret det bedste grej på det britiske marked i 2018. Det meste af grejet er selvfølgelig også tilgængeligt i Danmark, så vi kaster et blik på et par af de vindende produkter.

IOA.jpg
Skrevet af: Tore Grønne
Opdateret den 25. maj 2022
Læst af: 10555

Et panel af eksperter fra outdoorbranchen har netop kåret det bedste grej på det britiske marked i 2018. Det meste af grejet er selvfølgelig også tilgængeligt i Danmark, så vi kaster et blik på et par af de vindende produkter.

Kåringen af udstyret fandt sted på den store, årlige messe, som den britiske brancheorganisation Outdoor Industries Association står bag. Her fandt man frem til vindere i ti forskellige kategorier samt én overordnet vinder, der løb med årets store pris.

Vi kigger her på en håndfuld af de mest interessante vindere.


IOAKatadynBeFree

SAMLET VINDER

katadyn BeFree
Vandflaske med indbygget vandfilter, der sørger for rent drikkevand på turen. BeFree kan rulles sammen, så den passer selv i bukselommen, og den vejer blot 59 gram. Filteret kan rense to liter vand i minuttet, har en kapacitet på op til 1000 liter og bortfiltrerer mikroorganismer og skidt. Du kan altså hælde selv grumset vand i BeFree og drikke det. Du rengører det nemt under rindende vand.
Pris: 349 kr. / www.katadyn.com

Læs Rent drikkevand på turen 


Osprey Levity 60 Backpack gear patrol lead full
RYGSÆK

Osprey Levity 60
Osprey beskriver selv deres Levity 60 som rygsækken til den maniske vægtfanatiker, der skal ud i en uge, en måned eller endnu længere tid. Rygsækken vejer da også under 870 gram i 60-litersudgaven, som har en pakkekapacitet på op til 13,6 kilo. 

Pris: 2.599 kr. / www.ospreyeurope.com

Læs Sådan pakker du rygsækken 


Flying tent

TELT

Backpacker Flying Tent
Fire i én: Tresæsoners-telt, hængekøje, bivuak og poncho. Sådan beskriver Backpacker deres Flying Tent, som du kan slå op på jorden eller hænge op mellem to træer. Du kan slå det op på den våde jord, hvis vejret viser tænder, men du kan også lyne overdelen af teltet af, hvis du vil bruge det som hængekøje og slænge dig i solen. Du kan også lyne underdelen af teltet af og bruge overdelen som en poncho. Vægt: 2,45 kilo.
Pris: 228 £ / www.backpacker.uk.com

Læs Vælg det rigtige telt til turen 


1110161 4521 7 sierra trail

 

BEKLÆDNING

Jack Wolfskin Sierra Trail Jacket
Ultraletvægtsskaljakke i bløde, genanvendte materialer, som er 100 % vand- og vindtætte og samtidig åndbare. Jakken er designet til aktiviteter i ikke alt for dårligt vejr, men kan også sagtens bruges i hverdagen. Lynlåsene er vandtætte, der er udluftning under armene og to håndlommer. Vægt: 440 gram
219,95 £ / www.jack-wolfskin.com

 


Rab Mythic

SOVEGREJ

Rab Mythic 60
Super let dunsovepose på 885 gram. De certificerede europæiske gåsedun har en fyldkraft på 900, der sørger for en komforttemperatur på -5 grader (til kvinder), en limit på -12 grader (til mænd) og en ekstremtemperatur på -32. YKK-lynlåsen er i ¾ længde.
Pris: 599,95 £/ rab.equipment

Læs 15 råd til en varm nat i soveposen 

Andre spændende artikler


Vandring i England

Vandring i England

Munro-bagging i højlandet

Munro-bagging i højlandet

Når livet bliver vendt på hovedet

Når livet bliver vendt på hovedet