Tørret ananas med chokolade

Snack til turen

Ingredienser

IMG_1020.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021
Læst af: 6608

Ingredienser

  • Ananas 
  • Chokolade

Fremgangsmåde

  • Skræl ananas og skær den i stykker på ca. 0,5 cm tykkelse.
  • Tør ananas i dehydrator på omkring 60-70 grader i ca. 5 timer. 
  • Vent til de er helt kølet ned / til dagen efter og overtræk dem med smeltet chokolade. Vend evt. en smagsgiver i chokoladen.

ikon hængelås

Prøv de næste 3
Opdag Verden magasiner

Opdag Verden Magasinet

Direkte i din postkasse
i 6 måneder for 99 kr.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Tusindvis af kilometer nye vandrestier er blevet åbnet for danskerne

Tusindvis af kilometer nye vandrestier er blevet åbnet for danskerne

RANE WILLERSLEV OG BJØRNEN PÅ KAMTJATKA

RANE WILLERSLEV OG BJØRNEN PÅ KAMTJATKA

Ene kvinde på tur: 10 spørgsmål til Sille

Ene kvinde på tur: 10 spørgsmål til Sille