Tørret ananas med chokolade

Snack til turen

Ingredienser

IMG_1020.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021

Ingredienser

  • Ananas 
  • Chokolade

Fremgangsmåde

  • Skræl ananas og skær den i stykker på ca. 0,5 cm tykkelse.
  • Tør ananas i dehydrator på omkring 60-70 grader i ca. 5 timer. 
  • Vent til de er helt kølet ned / til dagen efter og overtræk dem med smeltet chokolade. Vend evt. en smagsgiver i chokoladen.

Læs denne artikel

OG ALLE ANDRE ARTIKLER
FRA KR. 29 OM MDR.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Rekord knust på legendarisk sti

Rekord knust på legendarisk sti

En uges vandring på islandske Hornstrandir

En uges vandring på islandske Hornstrandir

Sommer i Saltfjeldet

Sommer i Saltfjeldet

Log ind