Du er her:

Tørret ananas med chokolade

Snack til turen

Ingredienser

Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021

Ingredienser

  • Ananas 
  • Chokolade

Fremgangsmåde

  • Skræl ananas og skær den i stykker på ca. 0,5 cm tykkelse.
  • Tør ananas i dehydrator på omkring 60-70 grader i ca. 5 timer. 
  • Vent til de er helt kølet ned / til dagen efter og overtræk dem med smeltet chokolade. Vend evt. en smagsgiver i chokoladen.

Læs denne artikel gratis

Få et Basismedlemskab og
læs alle artikler og
få E-posten helt gratis.

BASIS Medlemskab

Indtast dine oplysninger herunder for at tilmelde dig BASIS Medlemskab.

Log ind, hvis du allerede har eller har haft et medlemskab


Opret ny profil

Ved oprettelse af dette medlemskab, accepterer du vores privatlivspolitik, og at opdagverden.dk gemmer dine informationer.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


3 oversete vandreruter i Finland

3 oversete vandreruter i Finland

På vandretur på Venezuelas Mount Roraima

På vandretur på Venezuelas Mount Roraima

Bornholm rundt på Kyststien

Bornholm rundt på Kyststien

Log ind