ULD TIL TUR

Lækkert merinould til fødderne, benene og overkroppen.

Det er meget svært at få for meget af uld, når det kommer til lækre ting at trække i på alle former for ture. Her er lidt lækkert til fødderne, benene og overkroppen. 

Omtaler-Uld.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 22. dec 2022
Læst af: 1091

Det er meget svært at få for meget af uld, når det kommer til lækre ting at trække i på alle former for ture. Her er lidt lækkert til fødderne, benene og overkroppen. 

 

Darn Tough Hiker Micro Crew Sock Cushion

Slidstærke og bløde

Darn Tough – Hiker Micro Crew Sock Cushion

Varme, slidstærke og ultra-komfortable vandresokker med god polstring og flade sømme, der ikke generer under støvlen. Oplagt til helårsbrug og fremstillet i en blanding af merinould, nylon og elastan. Den bløde merinould giver høj komfort, varme, fugtabsorberende og temperaturregulerende egenskaber og en naturlig lugtresistens, der sørger for, at sokkerne holder sig friske i længere tid på lange vandreture. Kombinationen af nylon og elastan sørger for en god pasform og ekstra slidstyrke. Slidstyrken er netop Darn Toughs varemærke. De benytter sig af en strikkemetode, 'fine gauge', hvor man strikker det tynde, højkvalitets-merinould med små nåle og en masse ultrafine sting på specielle maskiner. Det giver en meget fin og stærk tråd, uden at der bliver skabt unødvendig fylde eller generende sømme.

Pris 219 kr. 

Køb i Friluftsland


Køb i Friluftsland 

Aclima Warmwool Mock Neck Shirt

Til hver en tur

Aclima Warmwool Mock Neck Shirt

Der er nærmest ikke en tur, hvor sådan en lækker langærmet uldundertrøje som den her ikke gør sig godt. Med en tykkelse på 200 g/m² fungerer den glimrende som inderste lag på alt fra sommerens fjeldvandreture til skiture og bjergbestigning under barske forhold, og så er den fremstillet i 100% blød og lækker merinould. Den høje hals med lynlås giver både mulighed for at holde på varmen, når det er koldt, og komme af med overskudsvarmen, når sveden drypper. De flade syninger gør, at der ikke er noget, der generer under rygsækken. Trøjen fås i mange forskellige farver.

Pris 799 kr. 

Køb i Friluftsland


 

Icebreaker 200 Oasis LS Crew

Feminin og alsidig

Icebreaker 200 Oasis L/S Crew

Mums, en lækker langærmet undertrøje i merinould. Den har en feminin pasform, flade syninger og en god tykkelse, som gør, at den passer til en bred vifte af ture. Den er blandt andet perfekt til de lange rejser og ture, hvor det ikke lige er til at få vasket undervejs, og den newzealandske merinoulds suveræne temperatur- og fugtregulerende egenskaber gør den også oplagt som inderste lag under en pæn bluse eller en trøje på de kolde efterårs- og vinterhverdage. Den fås i en række forskellige farver.

Pris 749 kr. 

Køb i Friluftsland


 

ikon hængelås

Prøv de næste 3
Opdag Verden magasiner

Opdag Verden Magasinet

Direkte i din postkasse
i 6 måneder for 99 kr.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Artilect Flatiron 185 Legging MenEkstra effektivt merino

Artilect Flatiron 185 Legging Men

Skal der lidt ekstra varme til benene, er det lækkert at trække i sådan et par varme uldunderbukser af merinould som dem her. De kan bruges til alverdens formål, hvor man har brug for effektivt undertøj, og er lavet af 91% Nuyarn® merinould. Nuyarn® er spundet på en måde, så man bevarer væsentlig flere af uldens naturlige egenskaber end ved traditionelle spindemetoder. Det er derfor supereffektivt og samtidig lavet med benhårdt fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Underbukserne er syet med flade syninger og har kile i skridtet samt en zone med perforeringer for at øge åndbarheden. Uldunderbukserne tåler maskinvask.

Pris 849 kr. 

Køb i Eventyrsport


Smartwool Performance Hike Light Cushion CrewSokker med zoneopdeling

Smartwool Performance Hike Light Cushion Crew

Her finder du et par tekniske uldsokker med let polstring og zoneopdeling, der sikrer optimal funktion. Sokkerne indeholder 56% merinould og er blandt andet velegnede til vandring, men kan bruges til andre aktiviteter, hvor du foretrækker velsiddende og let polstrede uldsokker med en skafthøjde på cirka 20 centimeter. Merinoulden er temperaturregulerende, naturligt lugthæmmende og isolerer, selv om den bliver våd.  De 41% nylon (omtrent to tredjedele er genanvendt) bidrager med slidstyrke. 3% af garnet består af elastan, som skaber de strækbare zoner, som får sokkerne til at sidde fuldstændig præcist på fødderne og ikke folde. Der er også områder med ekstra åndbarhed og steder, hvor sokken har ekstra slidstyrke.

Pris 189 kr. 

Køb i Eventyrsport


Icebreaker Vertex LS Crewe Alpine Geo 250 Women

Varm undertrøje i 100% merinould

Icebreaker Vertex LS Crewe Alpine Geo 250 Women

Varm dameundertrøje i ren merinould og med pasformen Slim Fit. Under ærmerne er der kiler til at optimere pasform og bevægelsesfrihed, og ryggen er lidt længere end forstykket. Merinoulden er naturligt lugthæmmende, isolerer på trods af fugt, og så er den temperaturregulerende og holder farven. Der er flade syninger, så intet generer, sømløse skuldre og kiler under ærmerne.

Pris 969 kr.

Køb i Eventyrsport

Andre spændende artikler


Historiske vingesus i Kongernes Dal

Historiske vingesus i Kongernes Dal

Bjerggorillaer i Uganda

Bjerggorillaer i Uganda

Småhemmelig kroatisk vandrerute udvidet

Småhemmelig kroatisk vandrerute udvidet

Log ind