7 populære Vandrebukser

Vandrebukser du bliver glad for i 2023

vandrebukser.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 01. jul 2023
Læst af: 741

Tierra Off-Course Pant Gen.2

Tierra Off Course Pant Gen.2

Bukser i et let softshellmateriale med fire-vejsstræk, som giver komfort og bevægelsesfrihed. Ydersiden er glat og slidstærk, indersiden er blød og komfortabel mod huden. Materialet beskytter mod vind og vejr, men tillader også kroppen at ånde – bukserne kan altså bruges i alt fra lunt, stille vejr til kold vind og let regn. De har nylon-forstærkninger på bagdel og underben, justering i livet, åbning til knæpuder, to håndlommer samt to lårlommer med lynlås. Der er velcrojustering og krog i benafslutningerne samt knaplukning og lynlås foran. Fås til såvel herrer som damer.

Pris 1.399 kr.

Køb dem i Friluftsland

ikon hængelås

Prøv de næste 3
Opdag Verden magasiner

Opdag Verden Magasinet

Direkte i din postkasse
i 6 måneder for 99 kr.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

The North Face Mens Exploration Convertible Regular Tapered Pant

The North Face Mens Exploration Convertible Regular Tapered Pant

Slidstærke bukser til friluftsbrug og rejser, hvor man gerne vil pakke let. Bukserne er lavet i et let og hurtigtørrende kunstmateriale med god strækbarhed og føles behagelige mod huden. De er let vandafvisende og kan konverteres til shorts. Der er to håndlommer, to lårlommer med lynlås og to baglommer med flap-lukning.

Pris 849 kr.

Køb i Friluftsland

 

Patagonia Mens Altvia Trail Pants Reg

Patagonia Mens Altvia Trail Pants Reg

Superlette, strækbare og åndbare vandrebukser med høj bevægelsesfrihed, som især gør dem oplagte til teknisk krævende vandreruter og topture med høj puls. Det bløde, strækbare softshellmateriale giver fornuftig vindbeskyttelse – og tillader benene at ånde. Materialet er samtidig hurtigtørrende. Pasformen er slank, der er lynlåse på alle lommer, og lynlås og kile giver mulighed for at udvide i de slanke underben, så de er nemmere at få over støvlerne. Der er bæltestropper i livet samt knaplukning og lynlås foran.

Pris 999 kr.

Køb i Friluftsland

 

Frilufts Ocoa Zipoff Pants

Frilufts Ocoa Zipoff Pants

Vandrebukser til lange, varme dage under åben himmel. De er lavet i et let, åndbart materiale med stretch og UPF 50+ solbeskyttelse. Materialet giver let vind- og vejrbeskyttelse og ånder fremragende. Underbenene kan lynes af, hvis det bliver for varmt med lange bukser. Der er to håndlommer, to lårlommer med lynlås, baglomme med lynlås, elastik i livet, formsyede knæ og lynlås i benafslutningerne. Bukserne fås til såvel damer som herrer.

Pris 749 kr.

Køb i Friluftsland

 

Haglöfs Mid Standard Pant Women

Haglöfs Mid Standard Pant Women

Et par tekniske, meget robuste damebukser i standard fit. Taljen er høj, og der er ekstra elasticitet og forstærkninger, hvor der er brug for det. Bukserne er hurtigtørrende, den elastiske talje har bæltestropper, og knæene er faconsyede. Nederst i benene er der justeringsstropper med velcro. De to forlommer og lårlommen har lynlås. Bukserne er bluesign®-certificerede og lever op til strenge krav inden for sundheds- og miljøhensyn.

Pris 1.299 kr.

Køb i Eventyrsport

 

Fjällräven Abisko Lite Trekking Zip Off Trousers Regular

Fjällräven Abisko Lite Trekking Zip-Off Trousers Regular

Tekniske vandrebusker til varme ture, hvor man stadig har brug for noget robust. De er syet i en blanding af G-1000® Lite og et strækbart stof, som gør bukserne ekstra komfortable og øger bevægelsesfriheden. Bukserne er lidt højere på ryggen, så du ikke skiller, når du går ned i knæ, og en lidt usædvanlig detalje er udstyrsløkkerne ved linningen. Benene er aflynelige, og knæene er faconsyede. Hånd- og lårlommer har lynlås og bælg. Nederst i benene er der kraftige forstærkninger og en krog til at sætte fast i støvlernes snørebånd, så bukserne bliver på plads.

Pris 1.799 kr.

Køb i Friluftsland

Helly Hansen Veir Tur Pant

Helly Hansen Veir Tur Pant

Slidstærke vandrebukser i et strækbart materiale med ekstra strækbare softshell-paneler på bagen og knæene. Elasticitet og skridtkilen giver god bevægelsesfrihed, og der er ventilationslynlås i begge sider, så du kan få ekstra luft til benene efter behov. Nederst i buksebenene er der justering af vidden, snørebåndskrog og en forstærkning ved anklerne. Der er to håndlommer og to lårlommer med klap – den ene gemmer på en lynlåslomme til værdier.

Pris 1.399 kr.

Køb i Eventyrsport

Andre spændende artikler


Tour du Mont Blanc

Tour du Mont Blanc

Højt til himlen på Skye Trail

Højt til himlen på Skye Trail

Langt, langt væk – lige ovre i Skåne

Langt, langt væk – lige ovre i Skåne

Log ind