Vandring og vin

Topas.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 28. nov 2016

Topas Travel og Bichel Vine har lavet et partnerskab, hvor aktive rejser i naturskønne områder bliver koblet med områdets vin, gastronomi og kultur. Topas står for vandreturene og de kulturelle oplevelser, Bichel Vine guider besøg og vinsmagning hos vinproducenterne og holder oplæg om vin. I Italiens Piemonte, der bugner af gastronomiske oplevelser og er kendt for sine velsmagende trøfler, er der vandring i vinmarker og i Alpi Marittime-bjergene.

 I det nordvestlige Spanien står den på blåskimmelost modnet i kalkstenshuler, lokalproduceret æblecider, vildsvinepølse, røget kalvekød og vin fra Spaniens ’nye’, lovende vindistrikt, Bierzo, kombineret med vandring langs Atlanterhavets kyst, i bjerge og blandt vinranker.

I Grønland byder området ved Diskobugten på arktisk natur, bygdebesøg, vandring på Indlandsisen og sejlads blandt isfjelde og pukkelhvaler. Gastronomien tager afsæt i lækre, friske grønlandske råvarer som fisk, skaldyr, vildt og grønlandsk lam. Der bliver plukket svampe i fjeldet, blåmuslinger i strandkanten og fanget fisk i Isfjorden. Læs mere på www.topas.dk

Andre spændende artikler


Efterårsvandring i Rondane Nationalpark

Efterårsvandring i Rondane Nationalpark

Dybt ind i de store skoves land

Dybt ind i de store skoves land

Øhavsstien på Tåsinge og Langeland

Øhavsstien på Tåsinge og Langeland

Log ind