Du er her:

Bornholm


120 kilometers kystvandring i et Danmark ulig alt andet, vi har at byde på. Det er, hvad turen rundt om Bornholm byder på. Her er en rute, de hurtige kan klare på en forlænget weekend, og de lidt mere magelige kan bruge en uge på eller blot tage en bid af.Ruten følger små redningsstier og strande meget af vejen, men der er selvfølgelig også strækninger, hvor man hæver sig over kysten og får noget nær dramatiske udsigter til den klippefyldte kyst. Hvor ellers i Danmark vandrer man på klipper 100 meter over havets brus? Alt i alt er ruten ganske varieret. Fra stejle klinter over langstrakte, hvide sandstrande til grønne stræk med bregner. Der er fine småbyer og fiskerlejer, og så er det umuligt ikke at lade sig imponere, når Hammershus, middelalderborgen, dukker op. Man mærker desuden, at man er så langt væk, man kommer i Danmark: Der er ganske få mennesker på ruten taget den spektakulære natur i betragtning. Men hvem vil brokke sig over at have den uspolerede kyst med de vilde klipper, øde strande, smukke kystskove, fredelige strandenge og brusende vandfald mere eller mindre for sig selv? Bornholm rundt er en sjælden, dansk lækkerbisken af en vandrerute. En varieret, spændende, af og til krævende, ofte belønnende vandretur. Og så er der altså heller ikke længere til Bornholm. Det er bare med at komme af sted.

For 1 krone kan du læse denne artikel

PRØV et Opdag Verden medlemskab i 30 dage for en krone, herefter
betaler du 29 kroner om måneden (uden binding)

Du får rabat i Eventyrsport og Friluftsland, læs magasinet hver anden måned,
medlemsture, foredrag og meget mere

Den 31. okt 2016
Senest opdateret den 31. jan 2017
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind