Du er her:

40 vandreture i Portugal


Portugal er sjældent det første land, der dukker op, når man taler om at vandre i Europa, men landet byder på masser af smuk vandring i vidt forskellige landskaber og klimazoner på alle tider af året. Her er blandt andet vandreture under granittinder, på enge med vilde blomster, i skov, til vandfald, kirker og borge.

Engelske Cicerone har specialiseret sig i detaljerede guider til specielt vandrere, og i en spritny udgivelse fokuserer de på netop Portugal. Walking in Portugal – 40 Graded Short and Multi-Day Walks Throughout the Country indeholder detaljerede beskrivelser af 40 ruter i landet; for eksempel de storslåede landskaber i Peneda-Gerês National Park, de spektakulære kystklipper og jomfruelige strande på Costa Vicentina og turen til toppen af landets højeste bjerg.

Vandreruterne er inddelt efter sværhedsgrad og går fra de nemme, familievenlige ture til hårde ture over flere dage. Det gennemgåede tema er den smukke natur og mange ruter går gennem beskyttede området og nationalparker.

Hver rute har en beskrivelse, kort samt praktiske oplysninger, og der er baggrundsinformation om for eksempel historie, geologi, dyre- og planteliv og seværdigheder.

Læs mere om bogen på Cicerones hjemmeside.

Via Ferrata og vandring i Andalusien

Cicerone har også også et par andre interessante udgivelser i januar.

Walking the Mountains of Ronda and Grazalema beskriver 32 vandreture i Andalusien, hvor man finder dramatiske kalkstensklipper, frodige floddale og smukke hvide landsbyer, mens Via Ferratas of the Italian Dolomites: Vol 1 beskriver 75 Via Ferrata-ruter i bjergene omkring Cortina, Fassa, Sesto, Selva, Canazei and Corvara.

Find bøgerne samt mange andre vandreguider på www.cicerone.co.uk

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind