Omtale

Petromax Hobo Stove BK1

Hyggeligt alternativ til brænderen


Petromax Hobo Stove BK1

Det er ekstra hyggeligt med åben ild på den lidt koldere tur, og her er en god, gammeldags og enormt hyggelig måde at lave mad på. Petromax Hobo Stove BK1 er en let (590 gram), kompakt og meget simpel brænder: Den kører hverken på gas, sprit eller benzin, men blot på kviste og små grene, du finder undervejs på turen. 

Brænderen kan foldes sammen, og når man skal bruge den, tænder man blot et lille bål i den. Herefter sørger designet for en ren og effektiv afbrænding af grene og kviste. Det giver en høj varmeeffekt. Vil man have et alternativ til brændet, kan man også bruge en lille spritbrænder eller sprittabletter.

Det helt simple design er noget nært uopslideligt, og med et ildstål, lidt brændbar bevoksning, vand og en lille kedel eller gryde ved hånden, har du altid mulighed for en kop kaffe eller et varmt måltid.

Pakpose er inkluderet // 349 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Petromax Hobo Stove BK1
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Petromax Hobo Stove BK1 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 3665