Omtale

Platypus QuickDraw™ Microfilter System

Vandfilter på 95 gram


Platypus QuickDraw™ Microfilter System

Der var en gang, hvor et vandfilter var en større sag, og man skulle vurdere, om det nu også var værd at tage det med på den tur, man stod over for.

Sådan er det ikke længere.

Vandfilteret her inklusive posen vejer blot 95 gram, men kan stadig klare hele tre liter vand i minuttet, hvor 99.9999% af alle bakterier og 99.9% protozoer (f.eks. giardia, kolera. E. coli og salmonella) bliver filtreret bort. Det eneste, man skal gøre, er at fylde posen med vand, presse på den, og drikkevandet er klar. Når man skal gøre sit filter rent, ryster man det blot.

Det bliver ikke meget nemmere.

Filterdelen passer for øvrigt også til andre flasker og vandblærer fra Platypus, så det er nemt og ligetil at sammensætte sit eget, ideelle system. Filteret har en levetid på 1000 liter, inden det skal skiftes ud. Filter og pose kan købes hver for sig.

399 kr. / 


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Platypus QuickDraw™ Microfilter System
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Platypus QuickDraw™ Microfilter System ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 3208