Omtale

Primus Essential Stove Set 2,3 L

Stabilt, let og kompakt køkken


Primus Essential Stove Set 2,3 L

Her finder du et stormkøkken med gasbrænder, der scorer højt på flere parametre; man får nemlig stabilitet, lav vægt og gode madlavningsegenskaber under stort set alle forhold i en samlet, kompakt pakke. Og hvad end man er to eller fem af sted på vandretur, cykel, kano- eller kajaktur, så rammer køkkenet plet.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Primus Essential Stove Set 2,3 L
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Primus Essential Stove Set 2,3 L ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

I sættet finder man to gryder på 2,3 liter og en pande med non-stick coating, der også fungerer som låg til gryderne. Det giver god mulighed for at tilberede alle mulige forskellige typer for måltider. Det er desuden nemt og hurtigt at finde køkkenet frem og pakke det væk igen, da brænderen er integreret i vindskærmen. Hele molevitten kan ligge i pakposen, så der er styr på det hele i bagagen.

Sættet er lavet i aluminium, kommer med en gribetang til gryder og pander og vejer 1.000 gram.

1.249 kr. / Friluftsland

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 4804