Omtale

RAB Ascent 700

Dun til den kolde tur


RAB Ascent 700

Mangler du noget varmt at kravle ned i, når temperaturen begynder at kradse en smule, så finder du her en ekstra bred, varm og komfortabel sovepose fra de engelske dunspecialisters Ascent-kollektion. Den består af alsidige, komfortable dunsoveposer, som ikke sprænger budgettet.

Rab Ascent 700 er designet til at bruge forår, sommer og efterår, men med en komforttemperatur på -2°C og en nedre komfortgrænse på -8,5°C kan den faktisk bruges det meste af året mange steder.

Ydermaterialet er i et let og stærkt nylonmateriale, 30 denier Pertex Quantum, og isoleringen består af 650 fillpower andedun, der er behandlet med en fluorcarbonfri imprægnering. Det gør dunene mere modstandsdygtige over for vand og fugt. Dunene er desuden Responsible Down Standard-certificerede; en garanti for, at produktionen er foregået under ordentlige forhold.

Soveposen har en lamineret flap, der forhindrer den solide YKK-lynlås i at sætte sig fast i materialet. Den isolerede krave forhindrer, at den værdifulde varme siver ud gennem hovedåbningen, og den anatomiske fod- og hættekonstruktion sørger desuden for varme og komfort.

Der medfølger en pakpose til brug på tur og en stor opbevaringspose til længere tids opbevaring derhjemme.

Vægt: 1290 gram // 2.499 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Rab Ascent 700
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Rab Ascent 700 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 4045