Omtale

Artilect Eldorado 310 Merino Jacket Men

Merino med ekstra vilde kvaliteter


Artilect Eldorado 310 Merino Jacket Men

Brug den som varm trøje uden noget over på vandreturen. Brug den under pausen, i lejren eller i hverdagen. Brug den som et lækkert mellemlag under en skaljakke, når det rusker ude på stierne. Uldtrøjen her har høj hals, hagebeskytter, brystlomme og håndlommer med lynlås samt faconsyede ærmer.

Pasformen er Slim Fit. Det er dog, når man kigger på den type merinould, der er brugt, at trøjens kvalitet for alvor kommer frem i lyset. Eldorado 310 Merino Jacket Men fra Artilect er nemlig lavet af 85% Nuyarn®-merinould. Bag navnet gemmer sig en teknik, hvor man spinder garnet på en måde, der bevarer væsentlig flere af uldens naturlige egenskaber, end det er tilfældet ved traditionelle spindemetoder. Fibrene er nemlig ikke snoet nær så kraftigt.

Det betyder, at tørretiden er fem gange hurtigere end traditionelt bearbejdet merinould. At der er flere isolerende luftlommer, så der behøves mindre materiale for at opnå samme isoleringsgrad og temperaturregulering. At produkter fylder mindre. At tøjet er op til 53% mindre luftgennemtrængeligt og dermed forholdsvist vindafvisende. Det giver mindre varmetab.

At ulden er 35% mere strækbar og holder facon, selvom der ikke er tilsat strækbare, syntetiske materialer. At tøjet har op til 50% højere slidstyrke, at sømmene er 120% stærkere, og at der er brugt op til 30% færre ressourcer på bearbejdning af ulden. Tallene stammer fra den newzealandske organisation AG Research.

Det skal også nævnes, at trøjen er mærket med Bluesign®, Oeko-Tex® og GOTS, og at Artilect udelukkende bruger uld fra fritgående, newzealandske merinofår, der ikke har været udsat for mulesing og kun bliver klippet én gang om året.

Pris 1.699 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Artilect Eldorado 310 Merino Jacket Men
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Artilect Eldorado 310 Merino Jacket Men ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. februar 2022
Senest opdateret den 26. april 2022
Læst af: 3849