Omtale

Fjällräven Womens Canada Shirt LS

Varm & vindafvisende


Fjällräven Womens Canada Shirt LS

Det er altid godt med tøj, der kan bruges under flere forskellige forhold, i forskelligt slags vejr på forskellige slags ture, og netop det opfylder skovmandsskjorten her.

Den er designet og tilpasset til kvinder, er varm og vindafvisende, og det kraftige materiale gør, at den både kan fungere som behagelig jakke på de milde efterårsdage og som isolerende mellemlag under en skaljakke, når vinden og kulden rigtig tager fat.

Den slidstærke Skjorte (der også fås i en version til mænd) er lavet i kraftig flonel i en blanding af uld og nylon, og den er lidt blødere og mere behagelig end herreudgaven. Der er G-1000-forstærkninger på indersiden af håndleddene. Selve skjorten, kraven og de to brystlommer har knaplukning, og der er knapjustering i ærmeafslutningerne.

Vægt: 410 gram // 1.299 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Womens Canada Shirt LS
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Womens Canada Shirt LS ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Skrevet af: Redaktionen
Den 29. december 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 3546