Omtale

Jetboil Flash

Koger ½ liter vand på 100 sekunder


Jetboil Flash

Der er rigtig god grund til, at man ser Jetboil Flash her, der og allevegne. Det integrerede brændersystem, hvor man har alt, hvad man skal bruge for at varme vand til den frysetørrede mad og varme drikke, er nemlig ideel til den slags ture, hvor der ikke skal den store kogekunst til, men man blot skal have kogt noget vand i en ruf.

Eller som ekstra brænder til brug under pausen, hvor der skal laves en hurtig kop kaffe. Jetboil Flash præsterer nemlig at koge en halv liter vand på blot 100 sekunder, og da den er supernem og hurtig at få i gang, går det ikke lang tid, fra kaffetørsten melder sig, til man sidder med en kop dampende varm mokka.

Brænderen har trinløs justering og Piezo-tænder, så du undgår tændstikker eller strygestål. Koppen eller gryden, alt efter hvordan du vælger at se på det, er en 1.0 liter FluxRing-kop, og en fiks lille detalje er neoprenbetrækket. Det har nemlig en varmeindikator, der skifter farve, når vandet koger.

Samtidig holder neoprenen på varmen i gryden. Plastikbeskyttelseskoppen kan sættes omkring bunden og bruges som målebæger eller skål. Der kan være en lille gasdåse nede i koppen, så du har alt, hvad du skal bruges i én kompakt pakke. Flashs effekt er på 2.600 watt, og man kan koge 10 liter vand på en JetPower-dåse på 100 gram.

Vægt: 372 gram (uden gasdåse). Kr. 1.099 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Jetboil Flash
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Jetboil Flash ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Skrevet af: Redaktionen
Den 8. februar 2022
Senest opdateret den 25. januar 2022
Læst af: 4207