Omtale

Patagonia Better Sweater

Bæredygtig turkammerat


Patagonia Better Sweater

Varm og lækker fleecetrøje, som er garanteret at blive en trofast turkammerat på de lidt køligere dage, hvad enten det er på tur eller i hverdagen.

Her får du slidstyrke og komfort i form af et varmt mellemlag, der kan bruges stort set året rundt, hvad end det er på vandreturen, skituren, eller du bare har brug for noget rart at tage på i hverdagen.

Det er desuden lækkert at se, at Better Sweater er lavet af 100 % genanvendt polyester, og materialet er farvet ved en skånsom proces, der reducerer vand-, energi- og kemikalieforbruget.

Den bæredygtige profil får det sidste nøk helt op ved at være syet på en Fair Trade-certificeret fabrik. Sådan. Jakken har to håndlommer med lynlås, lynlåslomme på ærmet samt elastik omkring håndleddet og ved hoften.

Den høje krave holder på varmen omkring halsen. Jakken fås til såvel herrer som damer. Vægt: 451 gram.

Pris 999 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Patagonia Better Sweater
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Patagonia Better Sweater ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 15. september 2022
Senest opdateret den 8. august 2022
Læst af: 1465