Omtale

Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating

40% mindre vægt


Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating

Det her er Sea to Summits bud på et underlag, der byder på en noget nær luksuriøs komfort, samtidig med det ikke vejer for meget i rygsækken. Når underlaget er pustet op, er det hele 8 centimeter tykt, og R-værdien på 4,1 gør det velegnet til det meste af året. Samtidig vejer det overkommelige 890 gram og fylder beskedne 26 x 17,5 cm i rygsækken.

Sea to Summit har anstrengt sig for at skabe den gode komfort kombineret med den lave vægt og har til formålet udviklet det såkaldte DeltaCored™-skum. Her er tale om blødt skum med trekantede udskæringer, som gør, at liggeunderlaget vejer 40% mindre – samtidig med, at det bevarer en god støtte og tykkelse.

Det er også værd at bemærke den multifunktionelle ventil, som sørger for, at liggeunderlaget puster sig hurtigt op og samtidig giver mulighed for, at man kan lukke luft ud lidt efter lidt, indtil hårdheden passer til netop ens smag. Når underlaget skal pakkes sammen, indstiller man ventilen til kun at kunne lukke luft ud. Det er en fordel, fordi underlaget ikke suger luft ind igen, mens man pakker det sammen. På undersiden og oversiden er der et skridsikkert print, så du vågner op samme sted, som du lagde dig til at sove.

Pris 1.099 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 3314