Omtale

TLT LUR -3

Prisstærk fiberpose


TLT LUR -3

Er du på jagt efter en gennemtænkt sovepose, der ikke sprænger budgettet, og du roligt kan tage med på turene, hvor temperaturen ikke kommer for langt under frysepunktet om natten, så er LUR -3 måske lige sagen.

Her får man nemlig en sovepose med komforttemperatur på henholdsvis +2°C for kvinder og -3°C for mænd – fint til Danmark fra forår til efterår og såmænd også til f.eks. sommerfjeldet højere mod nord.

Posen er ret snævert skåret omkring hoved og hals, og det bredeste punkt ligger ved albuerne, hvor man har brug for pladsen, når man ligger afslappet på ryggen. Fodboksen sørger for ekstra varme til fødderne, og lynlåsen kører begge veje.

Den har trækstrop på både yder- og indersiden og er designet, så den har meget lille tilbøjelighed til at køre fast. Varmekraven er konturskåret og udformet, så der hverken er brug for knapper eller velcro til at lukke den. Samtidig kan den naturligvis strammes i kanten. Vægt: 1.450 gram.

Pris 849 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT LUR -3
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT LUR -3 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 19. maj 2023
Senest opdateret den 5. juni 2023
Læst af: 812