Omtale

Aclima Sports T-Shirt


Aclima Sports T-Shirt

Letvægts-T-shirt (92 gram) i 100% merinould, som er perfekt til sommerbrug eller som inderlag på kolde dage.

Scandinavian Outdoor Award Winner

I sommeren 2019 kårede en international jury vinderne af Scandinavian Outdoor Award for foråret/sommeren 2020 – det bedste udstyr, der kommer på markedet her i løbet af foråret fra brands i Scandinavian Outdoor Group (SOG), som er en sammenslutning af skandinaviske outdoorproducenter.

Aclima Sports T-Shirt vandt i kategoren 'Beklædning'

Juryens begrundelse:

”Man har kombineret strikket merinomateriale med merinomesh i noget tid, men det er aldrig gjort så godt, som det er tilfældet med vinderen af dette års beklædningspris. Den strategiske placering af materialerne er veludtænkt og virker godt med mesh placeret under armene og kun på en del af ryggen. Det gør T-shirtens design meget appellerende. Samtidig har Aclima altid været en af pionererne, når det kommer til at materialekombinationer.”

649 kr. / www.aclima.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Aclima Sports T-Shirt
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Aclima Sports T-Shirt ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 9. marts 2020
Senest opdateret den 12. maj 2021
Læst af: 4533