Omtale

Bergans M Storen - Allround skaljakke


Bergans M Storen - Allround skaljakke

Bergans Storen er en let og teknisk skaljakke, der er ideel til et aktivt friluftsliv. Jakken er en del af Bergans´ Slingsby Serie, der er inspireret af den britiske klatrer og bjergbestiger William Cecil Slingsby, der med over 160 førstebestigninger i Norge var en af pionererne bag den norske alpinisme i den sidste halvdel af det 19. århundrede. 

Jakken er skåret, så du uden problemer kan bruge en fiberjakke eller en tynd, teknisk fleece som isolerende lag på de kolde dage. Den er lavet i vindtæt, vandtæt og åndbar 3-lags Dermisax NX stretch. Yderligere har den mange gode ventilationsmuligheder, og materialet er 2-vejs strækbart, hvilket sammen med de formskårede albuer og den forlængede ryg sikrer bevægelsesfrihed. Til opbevaring af Handsker, elektronik og andet er jakken forsynet med to højtsiddende frontlommer, brystlommer og inderlomme. Jakken vejer 460 gram.

3499 kr. / www.spejdersport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Bergans M Storen - Allround skaljakke
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Bergans M Storen - Allround skaljakke ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 16. november 2014
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 6222