Du er her:

Produktomtale

Deuter Exosphere 0°


Har du det med at føle dig en smule indespærret i en almindelig mumieformet sovepose, så prøv at krybe ned i den her. Deuter Exosphere 0° er nemlig designet med elastikker, der gør, at soveposen kan blive 25% bredere, end den ser ud til. Ud over at give plads til at stritte lidt mere med arme og ben og give noget mere bevægelsesfrihed, så har det også den fordel, at der ikke er lige så meget luft, din krop skal varme op i posen, når du kryber ned i den. Det ville nemlig være tilfældet, hvis du blot købte en bredere sovepose – og det kan gøre det sværere at holde varmen.

Som navnet antyder, så er soveposen designet til brug i temperaturer ned til frysepunktet for mænd og 5 C° for kvinder. Fiberfyldet inde i posen ligger med overlap, ligesom man kender det fra tagspåner. Det betyder, at der ikke er nogle gennemgående syninger, som kan skabe irriterende kuldebroer og holder dig fra at få en varm nattesøvn.

Stoffet er vandafvisende ved hoved og fødder, og der er en todelt snøre rundt i kanten af åbningen, så den kan justeres meget præcist. I bunden er der ekstra fyld, så du kan holde fødderne varme, og samtidig sørger tovejslynlåsen for, at du kan åbne op nedefra og få lidt luft til fødderne, hvis de bliver lige varme nok. Værdigenstande kan gemmes væk i den lille inderlomme. Soveposen er 185 cm lang.

Vægt: 995 gram.

Pris: 1.379 kr. 

Hvor kan jeg købe?: Eventyrsport

Producent: Deuter

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind