Omtale

Deuter Exosphere 0°


Deuter Exosphere 0°

Har du det med at føle dig en smule indespærret i en almindelig mumieformet sovepose, så prøv at krybe ned i den her. Deuter Exosphere 0° er nemlig designet med elastikker, der gør, at soveposen kan blive 25% bredere, end den ser ud til. Ud over at give plads til at stritte lidt mere med arme og ben og give noget mere bevægelsesfrihed, så har det også den fordel, at der ikke er lige så meget luft, din krop skal varme op i posen, når du kryber ned i den. Det ville nemlig være tilfældet, hvis du blot købte en bredere sovepose – og det kan gøre det sværere at holde varmen.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Deuter Exosphere 0°
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Deuter Exosphere 0° ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Som navnet antyder, så er soveposen designet til brug i temperaturer ned til frysepunktet for mænd og 5 C° for kvinder. Fiberfyldet inde i posen ligger med overlap, ligesom man kender det fra tagspåner. Det betyder, at der ikke er nogle gennemgående syninger, som kan skabe irriterende kuldebroer og holder dig fra at få en varm nattesøvn.

Stoffet er vandafvisende ved hoved og fødder, og der er en todelt snøre rundt i kanten af åbningen, så den kan justeres meget præcist. I bunden er der ekstra fyld, så du kan holde fødderne varme, og samtidig sørger tovejslynlåsen for, at du kan åbne op nedefra og få lidt luft til fødderne, hvis de bliver lige varme nok. Værdigenstande kan gemmes væk i den lille inderlomme. Soveposen er 185 cm lang.

Vægt: 995 gram.

Pris: 1.379 kr. 

Hvor kan jeg købe?: Eventyrsport

Producent: Deuter

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 5378