Omtale

Exped Downmat 7 M

Varm søvn året rundt


Exped Downmat 7 M

Klar til en dejlig nat med masser af god søvn kryber du i din lækre, varme sovepose. Men, hov, du vågner efter et par timer. Fryser. Kan ikke få varmen. Vender dig igen og igen. Da det endelig bliver morgen, har du slet ikke sovet ordentligt, og forårsturen er ikke så god, som den kunne have været – hvis du altså bare havde haft et varmt underlag. Selv meget lune soveposer kan nemlig ikke holde kulden fra jorden væk, hvis du ikke har et underlag, der isolerer mod den.

Her kommer Exped DownMat 7 M ind i billedet. Underlaget er nemlig enormt lækkert og isoleret med dun, så du er færdig med at fryse. Det har en R-værdi på dejlige 5,9, hvilket betyder, at du kan bruge det på stort set alle ture hele året rundt. Underlaget har en integreret pumpe, som gør det nemt og hurtigt at puste op, uden at der kommer fugtig udåndingsluft ind til dunene.

Her får man altså et underlag, der er skønt på sommerturene, men samtidig klarer ærterne på forårsturene samt i teltet på vinterfjeldet, hvis man er til den slags. Underlaget måler 183 x 52 x 7 centimeter, har en overflade i 75 denier polyester, er fyldt med 700 fillpower dun og vejer 890 gram. Reparations-sæt er inkluderet.

1.799 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Exped Downmat 7 M
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Exped Downmat 7 M ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 25. februar 2022
Senest opdateret den 1. marts 2022
Læst af: 4041