Omtale

Fjällräven Abisko Shorts

Tekniske vandreshorts


Fjällräven Abisko Shorts

Er du så heldig, at fjeldturen falder sammen med blå himmel og høj sol, så kan det hurtigt blive en varm affære at vandre af sted i de åbne landskaber. Her er det ikke nogen dårlig ide at have et par shorts at trække i. Abisko her fra Fjällräven er et par stærkt funktionelle, tekniske vandreshorts. De er yderst komfortable, klarer skærene på vandreturen og kan samtidig sagtens bruges i en aktiv hverdag og på rejsen.

Abisko Shorts er syet i strækbar nylon, der er forstærket med G-1000® Original, hvilket giver såvel høj komfort som dejlig bevægelsesfrihed. Taljen er lidt skrå, så den sidder lidt lavere fortil og lidt højere på ryggen, så man ikke skiller, når man bukker sig.

Der er desuden et godt udvalg af lommer: to håndlommer med lynlås, der sidder, så de er tilgængelige selv med et bærebælte, en stor lårlomme med klap og knap, en inderlomme i net samt en lomme til telefon eller GPS.

899 kr. / Eventyrsport


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Abisko Shorts
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Abisko Shorts ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 4764