Omtale

Grayl Ultralight Compact Purifier 

Kompakt & superlet


Grayl Ultralight Compact Purifier 

Det er ofte svært at stole fuldstændig på vandet i elve og søer på fjeldet, og her kan et vandfilter spille en afgørende rolle for en tur uden mavebøvl. Og heldigvis betyder det hverken en stor udskrivning eller masser af ekstra vægt i rygsækken at tage det her kompakte filter, der er en superlet version af det smarte Grayl Geopress-filter, med på tur.

Det indbyggede filter renser op til 473 ml drikkevand ad gangen og fjerner vandbårne virusser, kemikalier, pesticider, tungmetaller, mikroplast og andre uvelkomne partikler. Det letanvendelige pressesystem leverer altså frisk drikkevand fra selv de mest tvivlsomme kilder.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Grayl Ultralight Compact Purifier 
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Grayl Ultralight Compact Purifier  ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

GRAYL ULTRALIGHT COMPACT PUDet udskifteligt rensefilter er integreret i inderflasken, og man bruger filteret ved at skille yderflasken fra inderflasken, som man fylder med vand. Herefter placeres inderflasken (med låg og rensefilter skruet på) ned i yderflasken - og man presser nedad. På den måde skubber man det beskidte vand op igennem filteret, hvor molekylære magneter og aktivt kulstof fjerner virus og partikler. Kulstoffet er også med til at modarbejde dårlig smag og lugt fra vandet.

Det er nemt, hurtig og effektiv – og der skal kun presses én gang per filtrering. Filterets levetid er testet til 300 cyklusser (dvs. ca. 150 liter), hvorefter det anbefales at skifte det ud. Filteret måler 24,5 x 6,8 centimeter. Vægt: 309 gram.

599 kr. / Friluftsland

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 3077