Du er her:

Produktomtale

Grayl Ultralight Compact Purifier 

Kompakt & superlet


Det er ofte svært at stole fuldstændig på vandet i elve og søer på fjeldet, og her kan et vandfilter spille en afgørende rolle for en tur uden mavebøvl. Og heldigvis betyder det hverken en stor udskrivning eller masser af ekstra vægt i rygsækken at tage det her kompakte filter, der er en superlet version af det smarte Grayl Geopress-filter, med på tur.

Det indbyggede filter renser op til 473 ml drikkevand ad gangen og fjerner vandbårne virusser, kemikalier, pesticider, tungmetaller, mikroplast og andre uvelkomne partikler. Det letanvendelige pressesystem leverer altså frisk drikkevand fra selv de mest tvivlsomme kilder.

GRAYL ULTRALIGHT COMPACT PUDet udskifteligt rensefilter er integreret i inderflasken, og man bruger filteret ved at skille yderflasken fra inderflasken, som man fylder med vand. Herefter placeres inderflasken (med låg og rensefilter skruet på) ned i yderflasken - og man presser nedad. På den måde skubber man det beskidte vand op igennem filteret, hvor molekylære magneter og aktivt kulstof fjerner virus og partikler. Kulstoffet er også med til at modarbejde dårlig smag og lugt fra vandet.

Det er nemt, hurtig og effektiv – og der skal kun presses én gang per filtrering. Filterets levetid er testet til 300 cyklusser (dvs. ca. 150 liter), hvorefter det anbefales at skifte det ud. Filteret måler 24,5 x 6,8 centimeter. Vægt: 309 gram.

599 kr. / Friluftsland

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind